Skip to content
Over WSN

Cees Schat

Specialist in poedercoat equipment

Meer dan 30 jaar geleden begon Cees als installateur met het installeren en onderhouden van poedercoatinstallaties voor een Amerikaanse leverancier van poedercoatequipment. Inmiddels is hij een bekende op de poedercoatmarkt. Met zijn vele jaren ervaring kent hij alle ins- en outs van het vak. In 2004 richtte hij samen met zijn compagnon Marcel Kuster Wagner Systemen Nederland op. Sindsdien is hij zichtbaar aanwezig met Wagner Systemen Nederland in de wereld van poedercoaten en zet zich met veel passie en toewijding in voor deze kleurrijke markt.

Wagner is een van de meest toonaagevende leveranciers op het gebied van poedercoatinstallaties. Van zeer eenvoudig te bedienen lichtgewicht handsystemen tot volledig automatisch werkende poedercoatsystemen.

In 2004 is het oorspronkelijke bedrijf Wagner Benelux opgesplitst in twee divisies: natlak en poedercoating. Sindsdien heeft Wagner Systemen Nederland zelfstandig de verkoop van poedercoatapparatuur voortgezet. Bij Wagner Systemen Nederland vindt u ongetwijfeld de oplossing voor elke poedercoatvraag.

 

Over WSN

Marcel Kuster

Specialist Poedercoat Equipment

Begin jaren ‘90 begon Marcel Kuster in de oppervlaktebranche als technisch specialist ten behoeve van de verkoop van complete spuiterij-inrichtingen. In 2001 maakte hij de switch naar de firma Wagner om zich samen met Cees Schat te specialiseren in de verkoop van poedercoat equipment. Daaropvolgend ging hij in 2004 samen met Cees Schat zelfstandig verder in het bedrijf Wagner Systemen Nederland. Samen hebben Marcel en Cees meer dan 45 jaar ervaring in de poedercoat branche. Dat maakt hen uw ideale partner voor poedercoatprojecten.

Over WSN